مرکز ماده ۱۶، محلی برای نگهداری از معتادان متجاهر

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با حضور در مرکز ماده ۱۶ نگهداری معتادان متجاهر، از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه؛ 

مجید درویشی در این بازدید که با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان انجام شد؛ از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات، نحوه نگهداری مددجویان و فعالیت‌های مختلف این مرکز قرار گرفت.

وی در جریان این بازدید ضمن بررسی بخش‌های مختلف مرکز، بر پیگیری و تسریع در اجرای موضوعات و نیازهای عمرانی مجموعه تأکید کرد.

درویشی با اشاره به ظرفیت و خدمات ارائه‌شده در این مرکز اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰۳ بیمار وابسته شدید به مواد مخدر (معتادان متجاهر) در این مرکز پذیرش شده‌اند که حداقل به مدت ۳ ماه تحت نگهداری، مراقبت و خدمات حمایتی قرار می‌گیرند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه همچنین خاطرنشان کرد: تمامی خدمات ارائه‌شده به مددجویان در این مرکز به‌صورت کاملاً رایگان انجام می‌شود.

کد خبر 174941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد